AKTIVITETI 11: Etiketat – vazhdimi dhe fundi

Për prodhimin tuaj të artit, do të ftoheni të krijoni postime të reja! Veç kësaj here do të jetë me përkufizimet tuaja për veten tuaj !!! Tani është koha që ju të na tregoni ngjyrat tuaja të vërteta!!

Ju mund të përdorni kutinë e trofeut dhe ditarin e heroit, por gjithashtu mund të duket si çdo gjë tjetër si:

Unë jam një aventurier!

Unë jam një biçiklist.

Unë jam një nënë e jashtëzakonshme!

Unë jam një adhurues i historisë dhe gjeopolitikës!

Unë jam një gjysh i dashur

jam një këngëtar i madh!

Ju vendosni se çfarë doni të thoni për veten tuaj, por ka një kusht: keni nevojë për aq shumë shënime pozitive sa ato negative të bëra në mëngjes.