AKTIVITETI 9: Ditari i një « heroi »

Unë tregoj një histori apo anekdotë të vërtetë në të cilën isha krenare për veten time.

Nuk duhet të shikoni larg. Sigurisht që ka një sërë gjërash të vogla që të bëjnë krenar për veten, si për shembull të ndihmosh dikë duke e ditur se ishte një gjest i rëndësishëm për të.

Për shembull :

Bëra pazarin për fqinjin tim që e kishte këmbën në allçi,

Unë fola në një takim njerëzish,

Unë u ngrita për një zonjë sepse burri i saj po i bërtiste asaj,

Unë linda një fëmijë të mrekullueshëm,

I dhashë informacion një të riu në rrugë, sepse ai nuk e dinte se ku ishte stacioni

Me pak fjalë, na tregoni për diçka që keni bërë dhe për të cilën jeni krenarë:

“Kam qenë krenar për veten time kur ……….